Energie ieftina electrica inepuizabila
Energie ieftina electrica inepuizabila PDF Imprimare Email
Energie ieftina electrica inepuizabila
Scris de admin   
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 16:23

In lumea de azi cand pare totul merge intr-o directie gresita, mai exista totusi o raza de speranta si anume aceasta solutie consta in: Schimbarea conducatorilor care doresc la populatia globului sa fie ocupata de false probleme si o mare parte sa traiasca in saracie, la limita subzistentei sau chiar sa moara de foame.

 

Exemplele ar putea fi explicate in miliarde de pagini care pot devoala strategiile sataniste, dar ne vom opri doar asupra unui aspect: ENERGIA NUCLEARA.

 

Haideti deci sa luam cateva dintre descoperirile de pana acum, sa le punem cap la cap si sa tragem o concluzie logica...ok ?

 

Sa incepem:

 

1) URANIUL ESTE PRACTIC INEPUIZABIL PE PAMANT !

2) O CANTITATE FOARTE MICA DE URANIU POATE GENERA O PUTERE ELECTRICA URIASA (de exemplu: un pumn de uraniu este echivalent cu un rezervor mare de combustibil lichid petrolier sau cat un depozit imens de combustibil solid).

3) Apa gea , centrifugele , turbinele de aer, transformatoarele electrice, retelele de inalta tensiune, pompele de racire, grupurile electrogene, precum si toate celelalte echipamente si subansamble necesare unei centrale atomo nucleare pentru producerea pasnica a energiei electrice se amortizeaza foarte rapid in cazul in care s-ar trece la productia pe scara larga a energiei electrice pe baza combustibilului URANIU pe TERRA.

 

Intrebare : Dar cine ne explica noua ca nu se poate ?

Raspuns : Pai o alianta de state.......condusa oficial de Statele care detin arme atomice.... si mai exact mai sus pe organigrama planetara -statul care a ucis nenumarate persoane aruncand doua bombe atomice (parca toty cu terminatia SHIMA) impreuna ca marele/micul lui aliat din orient care guverneaza o majoritate printr-o minoritate !!!!!!!!!!!

 

 

Energia electrica produsa de CENTRALELE NUCLEARE este cea mai ieftina-mai ieftina si decat decat energia hidro. Energia nucleara nu polueaza, daca centralele sunt construite/ modernizate dupa standardele actuale de protectie si siguranta (sa nu comparam centrala atomo-electrica de la Fukushima care functiona netehnologizata la nivelul anilor 1960 si in plus are amplasata si intr-o locatie nepotrivita din punct de vedere geografic (cu risc de cutremure, inundatii, tsunami-etc.)

Nu trebuie sa fi un geniu ca sa iti dai seama ca este mai bine sa amplasezi centrale nucleara in zone neseismice si nepopulate decat in zone cu risc si suprapopulate.......sau daca totusi nu se poate fara o centrala nucleara intr-o zona cu risc, macar aceasta trebuie sa fie proiectata si construita sa reziste la cutremure, tsoonami-uri, etc.) .

 

Energia solara sau energia eoliana reprezinta numai si numai pacaleli......nu vor rezolva niciodata necesarul energetic..........oricine doreste poate sa consulte ingineri de specialitate si se vor convinge de MANIPULAREA SATANISTA care in loc sa promoveze ENERGIA NUCLEARA promoveaza ENERGIA SOLARA sau ENERGIA EOLIIANA, energii insa care sunt foarte limitate, polueaza vizual si auditiv si in plus raportul INVESTITIE/RENTABILITATE este nefavorabil

 

Solutia care ar fi, deci ?

In opinia site-ului www.centrale-nucleare.ro solutiile ar consta in aplicarea principiilor de mai jos:

 

-FIECARE STAT SA POATA DISPUNE DE PROPRIILE CENTRALE NUCLEARE (nemaiexistand limitari decat functie de pericolele naturale care vin de la DUMNEZEU) ,IAR ENERGIA ELECTRICA SA FIE PRODUSA SI REVANDUTA LA PRETURILE CORECTE (nu speculate si crescute artificial de sute si mii de ori)

-FIECARE STAT SA SE DEZARMEZE DE ARME NUCLEARE-asa cum stiti-deviza sit-ui nostru este : ENERGIE ATOMICA PENTRU TOTI, ARME NUCLEARE PENTRU NIMENI !

-SA FIE O CONCORDIE SI SA SE ELIMINE VID-ul DE PUTERE EXISTENT PE GLOB IN PREZENT

 

Primul pe lista site-ului www.centrale-nucleare.ro, cu voia Lui DUMNEZEU,

 

Ing. BOGdan POPescu

 

Post Scriptum :

 

chiar si.......... ULTIMUL PE LISTA CU VOIA DVS.......